lørdag 17. oktober 2009

Noen ganger må man gjøre ting som er ubehagelig...

Vi har stort sett kun "soldager" her i vår butikk... Det betyr at det er ikke ofte jeg har lyst til å skrive, tenke eller si noe negativt. Men nå MÅÅ jeg... og unnskyld dersom jeg ikke er "profesjonell", mulig jeg banner i kirka og kaster stein i glasshus. Har vurdert frem og tilbake om jeg i det hele tatt skal skrive noe om det...
Vi har mange gode "gokunder"... noen handler mye og noen handler mindre, men felles har de at vi har "funnet tonen":-)--- og alle som kommer innom enten for å prate eller titte, er hjertelig velkommen!!

så til historien... Denne spesielle damen hører til kategorien gokunde som har handlet ganske mye... og en dag virket ikke kortet hennes når hun handlet. Siden damen fremstår som pålitelig, hyggelig og seriøs, gir vi henne en faktura som hun skal betale samme kveld eller før helgen er over. Ingen betenkeligheter. (OBS: dette er det særdeles sjelden vi gjør, siden vi ha blitt svindlet på nett for MAAANGE tusen tidligere... )
Det går en uke, to uker og flere uker, en måned.... Vi er jo i kontakt på tlf og mail, men ingen penger dukker opp. ... Her er det snakk om en betydelig sum penger, men det er jo uvesentlig!!... hun har misbrukt vår tillitt... så skuffelsen er stor!!
...og i går gikk dessverre saken til inkasso.. dessverre for henne og for oss.. men etter 8 uker med kreditt, var vår tålmodighet slutt...
Saken kunne jo vært løst med kommunikasjon, ikke løgn og unnlate å ta telefonen når hun ser våre nr...

...og på bloggen sin legger hun ut sine "nyshoppa" saker....
Jeg er trist og lei meg, fordi jeg vet at jeg og Lotta er "runde i kanta" og løsningorientert... og vi hadde hatt forståelse, dersom hun ville gi oss en forklaring!!!

Beklager langt og sutrete innlegg:-(
Ps vil dere lese om sånt?? eller vil dere bare ha våre soldager??

24 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

uff, dette var en skikkelig kjedelig sak... Jeg er så naiv selv at jeg skjønner ikke at slikt kan skje!?
Håper kunden kommer til sin fornuft og betaler ganske snart!

Det er lov å skrive om både ups and downs...

Klemmer i fleng herfra.

Jeanette sa...

Hei fru fjeldhammer:-) Helt enig, vi er også så naive at vi ikke tenkte tanken engang!! Vi satser på at fornuften seirer:-) Det pleier jo å ordne seg for snille jenter;-) Store klemmer sendes tilbake!!

Rampusmamma sa...

Utrolig trist at det alltid er noen som ikke gjør opp for seg. Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å gjøre slik mot noen.

Synes ikke det gjør noe å skrive både litt negativt og positivt. Av og til trenger man litt utløp for følelsene sine!

Jeanette sa...

rampusmamma: tusen takk for støtte! Tror det er derfor man blir så skuffet også, fordi man ikke ville gjort det samme. HELDIGVIS!! Ha en fin lørdag videre med dine. Klem Jeanette

Anita sa...

Kjedelig at dere opplever sånn når dere gjør noen en tjeneste. Håper det løser seg!

Vimsen sa...

Så utrolig kjedelig Jeanette og Lotta. Her gir dere virkelig service, stoler 100% på personene og gir henne en faktura så hun kan få med seg klærne hjem.. og så misbruker hun tilliten deres. Det er trist at noen mennesker skal være sånn, og ikke minst skuffende. OG de ødelegger enormt for de som faktisk er til å stole på. Med sånne opplevelser tør man jo etterhvert ikke stole på noen og det en trist utvikling.
Skjønner veldig godt at du trengte å skrive av deg og for min del er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Livet består ikke av bare solskinn, det er mye regn innimellom desverre, og man skal selvfølgelig få skrive av seg når det gjelder begge deler.

Håper ting ordner seg med pengene.

God helg til dere, snille, snille damer.

Kristin sa...

Hei på dere:)
Trist og kjedelig sak..-ja,hvor er samvittigheten??
Håper dette ordner seg for dere!
Ønsker dere begge en flott helg i nydelig vær:)
Så skal jeg nok snart få tatt meg en tur innom dere igjen:)
Klem klem.

Snøstorm sa...

Huffamei! Tenk så utakknemlig, men hun hadde vel ikke penger da og kunne ikke betale. Men da skulle hun vel ikke tatt med varene hjem, eller hur? Men det er lett å bli fristet i butikken deres. :D Mye fint. Lykke til! Jeg holder også på at det ordner seg for snille jenter!!

Carina og gutta sa...

Æsj, så kjedelig og skuffende. Trist når noen misbruker søte snille mennesker som dere. Hun har det sikkert ikke noe godt nå. Håper virkelig hun har mot til å gi dere en velfortjent unnskyldning, etter at pengene er betalt selvsagt.

Håper dere deler alle dager med oss, også triste stunder. Vi bryr jo oss om dere :)

God helg vakre damer.

Jubel sa...

Av og til må man bare skrive av seg litt frustrasjon, det er helt lov. Alle deres kunder vet uansett at det stort sett er smil og gode ord som møter dem når de kommer inn i butikken hos dere :)
Skjønner dere er frustrert og lei dere over denne saken, det er utrolig kjedelig å få misbrukt tilliten sin på denne måten.
Håper det ordner seg på en ok måte så det ikke blir noe som blir liggende og gnage.
Satser på at sola skinner litt mer på dere på mandag igjen :)

Klem

Anita sa...

Hei min gode venn!
Uff da så kjedelig sak! Det er så trist når man blir skuffet over mennesker man har lært seg å kjenne og har blitt glad i! Jeg håper og krysser fingrene for at det ordner seg!

Jeg syns dere har lov til å dele det dere har lyst til å dele med oss blogglesere. Livet er jo litt av alt. Både solskinn og gråe skyer. Stå på videre jenter!

Stor klem fra meg.
PS. Jeanette Den minste og den største gutten (*kremt*) min lurer på om det smakte med sjoko? *ler*

Christina sa...

Off.. Så utrolig kjipt!! Hvem gjør sånt?? Skjønner meg ikke på slike mennesker..
Dere må bare skrive om sånne ting også! Det er en liten oppvekker...

Ha en fin dag!
Vi har kost oss i Lillestrøm i dag!

Stor klem
Christina

Jeanette sa...

Kjære kjære søte lesere!!! min kjære mann ba meg ut på kino og middag.. og kommer hjem nå! var veldig spent på å åpne bloggen, og se om det var noen kommentarer.. og tusen tusen takk for støttende ord!! Dere er bare noen goinger:-) er så utrolig glad for å ha blitt kjent med dere gjennom butikken!! tusen takk igjen:-)
Anita: ...ops...sjokoladen er nesten borte,så hils atle og julian og si tusen <3 takk.

STOR KLEM til alle go`leserne våre

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

För det första Spytt ut ni är evigt smilende ellers så!!

Men överraskad är jag inte! till det har jag blitt skuffet för många gånger i livet av "Ordensfolk og"!

Hoppas ni får in det ni ligger ute med ASAP sötisar, så ni fortare än blixten får lagt denna saken i "historie boksen med ett tungt lock"!

Pratade med en av mina sponsorer i helgen som fortalte om likadana historier i flertal Detta var folk som signet kontrakter för att sälja barnkläder & så stack dom av! Fy filern alltså *Blä*

Men kära jeanette, den kaffin i Gjerdrum hade ju bara varit helt UNDERBAR!

Puss & Kram mina beste jenter, ni är bäst & det talar jag om för alla som kommer i min väg & frågar om er!!

Jeanette sa...

Kjære Sessan: Du er god altså!! Har stort behov for å skravle litt igjen, såå altfor lenge siden:-) hva med kaffe om 1 og en halv uke? tror nemlig jeg har onsdagen ledig! *håper*.
Og denne saken her har engasjert meg veldig, fordi jeg ble så overrasket!! og damen viser frem alt hun har kjøpt på bloggen etter at hun skylder oss mange penger... det provoserer meg voldsomt!! ...og den ene hyggelig kommentaren etter den andre ramler inn på kjente blogger.. Hvis ikke hun gjør opp for seg straks kommer jeg til å sende mail til alle innehaverne fra butikkene hun handler i... for at de ikke skal gjøre det samme:-( ondt men nødvendig!!
I går kveld tenkte jeg veldig på hvordan følelse hun sitter igjen med. Om det er deilig å bruke norliejakka som ikke er betalt for...
**sånn da legger jeg det i boxen, og fortsetter livet mitt i solskinnet. Dette er ikke verdt å bruke mer energi på:-) **


Ha en riktig fin fin dag videre vennen. STOOR klem

Fru Fjeldhammer sa...

Hei Jeanette, så koselig å bli tenkt på!!

Jeg trives kjempegodt i den nye jobben min, Dorothea er et herlig konsept... og det er butikken deres også!

Ha en fortreffelig kveld og kos dere masse!

dilla sa...

Dette er jo helt håpløst, og veldig synd for den kunden som sikker ikke våger å møte opp i deres butikk igjen..synd for henne, da går hun slipp av mange go'saker og en hyggelig handel! Jeg har selv nytt godt av deres tillit en gang jeg manglet en 20'kroning. Slik service møter man ikke mange plasser, bare synd at noen finner seg til rette og utnytter seg av det! Synes det er strålende at dere velger å fortelle om det her inne, som fru fjeldhammer skriver så er det rom for både up & dawns! Stå på, dere er noen hyggelige jenter som har en super butikk der man lett kunne kjøpt et plagg av hvert slag ;-) Kristin

Lotta sa...

Dette her har gitt oss mange søvnløse timer og følelsen av å føle seg lurt er så utrolig vond.Ekstra vondt er det når det er av personer du liker og har pratet masse,masse med.Jeg blir så sint,så lei meg og kan ikke fatte at det er mulig å gjøre slike ting,å misbruke vår tillitt så sterkt.Og vi som er så imøtekommende og snille.Og her dreier det seg om å stjele fra meg og Jeanette personlig faktisk.
Stygt er det.
Stor klem til alle gode mennesker!!!.Det lønner seg å være snill,man får gjerne igjen for det i det lange løp!-
Klemmer fra Lotta

Og klapp på skulderen til deg ,Jeanette.Jeg har hatt lyst til å skrive detet innlegget,men feiget ut.Du er tøff;).

Jubel sa...

Det er akkurat som du sier, Lotta; dere som er så imøtekommende og snille. Trist at verden er sånn at man kan bli straffet for å være snill og serviceorientert.
Håper dere klarer å riste av dere denne etterhvert og ikke gir slipp på den supre måten dere driver butikk på. Fortsett å tro på at det lønner seg alltid å være snill, det er jo de snille jentene det alltid ordner seg for ;)
Og karma kommer som regel (forhåpentligvis) og biter de som fortjener det i rumpa.

Enda en klem til fra meg her jeg sitter på jobb i svarte natta, og ønsker dere en god jobbuke med lokket godt plassert på boksen med grums i :)

♡rosaengler♡ sa...

OJ så snille dere er da, og det er jo helt forferdelig at noen missbruker tilliten deres slik :( steike.
ærlighet varer lengst samme hva.
Men 8 uker er jo to lønninger og ting burde jo vært oppklart!

Håper virkelig dette ordnet seg for dere snille gode damer som har den beste butikken (selv om jeg selv ikke er så flink til å komme meg dit, men anbefaler til alle og enhver)

klemmer

Anneline sa...

Hei go'jentene!
Synes det er bra dere skrev om dette jeg, for det kan jo gjøre at det kanskje blir litt vanskeligere for folk å lure andre andre ganger...
Dere har virkelig ikke fortjent dette, du vet jo hva jeg syntes om saken Jeanette.. Håper dere slipper å oppleve dette igjen, slik at der kan fortsette å ha god service og være deres snille dere..:)

Og Jeanette: Skal vi prøve å få tatt de sjokoladebollene en dag?

Stor klem til dere begge fra meg

Jeanette sa...

ANNELINE:::: jeg hører sjokoladebollene rope!! oktober er dessverre full... buhu, men en onsdag i november:-) jippi!! stor klem

Anneline sa...

Jeanette: Jeg hørte dem rope helt hit jeg, så tror ikke vi har noe annet valg gitt;)
I november kan jeg 1.-5. og innimellom mellom 14. og 29. Begynner på skolen igjen nå vettu. Har egentlig forelesninger fra den 16., men kommer nok ikke til å være på absolutt alle. Så pick a date du vet du har fri, så får vi det nok til:)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

 

dreamweaver tracker