tirsdag 2. februar 2010

visste dere at vi fører duftlys?? ;-)*fnis*.... Vi har fått påfyll av duftlys, med mange nye dufter!! Clean cotton er tilbake i hyllene, egyptisk bomull kubbelysene er også på plass:-)
Noen av de nye duftene på bildet : sunrise i tumbler (glass med lokk) og drift away og beautiful day i små votivlys (bittesmå kubbelys)
++++ mye mere nytt. Vi venter også på reeds (duftolje med pinner i) i mange gode lukter:-)
Jippi for duftlys

5 kommentarer:

Linnings sa...

Jeg vet jeg vet! Og jeg liker de kjempegodt, men min kjære er jo nærmest allergisk så sterkt som han misliker sånt :(
Dermed venter jeg på våren og sommeren så jeg kan sitte ute langt utover kvelden med duftlys på bordet, en god bok eller strikketøyet, og noe godt i glasset.
Helt alene, å bare nyte stillheten.
Å! jeg gleder meg til våren jeg :)

aslaug sa...

I love duftlys:) Pernille sin venninne hadde sagt til mammaen sin at det alltid luktet så godt hos oss og lurte på hvorfor det ikke gjorde det hos dem. Mammaen gjettet på tøymykner, men jeg kunne jo fortelle at "hemmeligheten" var duftlys;) Tror jammen jeg skal komme innom dere å kjøpe et duftlys til dem! (det lukter ikke vondt hos dem altså, haha bare for å ha sagt det)
Klem og GOD uke til dere også

Kristin sa...

Duftlysene deres er mmmmmmmmmmmmm ;)
Fantastisk fin uke ønsker jeg dere begge!
Skulle gjerne vært innom dere for den fine MeMini buksa....Torsdag og lørdag er fridag,så kanskje da(hvis vi holder oss friske,hmmm)
Snakkes :)
Klem.

Jeanette sa...

Linnings:-)da gleder vi oss sammen til våren, god bok og strikketøy.-) en hyggelig ting å glede seg til! ha en fin ettermiddag
Aslaug: duftlys er jo en fin ting å kjøpe...hvis man får det med seg fra butikken... og ikke butikkdamen legger det utenfor posten;-) hi hi

Jeanette sa...

Kristin: har en stk bukse igjen i 116, men den er stoor på str.
Skal prøve å bestille opp flere:-)
og velkommen skal du være uansett dag vettu:-)

 

dreamweaver tracker