tirsdag 17. august 2010

Vi er tilbake fra en helg i København:)En finfin helg med tidlig flyavganag lørdag, rett på møte med moonkids på nye CPH.KIDS messen .Utrolig kule lokaler,enda bedre enn i fjor.Og god matservering.Kaffevognen med herlige vanilla latte er på plass og det ble MYE KAFFE lørdagen for å komme seg igjennom møte,møte,møte etter å ha stått opp midt på natta.
Fine fargerike makroner kunne vi fritt forsyne oss av.Disse blir titt og ofte sett på både blogger og i interiør magasiner og jeg var spent.Hadde store forhåpninger,men de dalte fort.De var jo ikke gode,men fremdeles PENE;).
Ellers har helgen bestått av mat, bytte av hotellrom , det første bodde det allerede noen på da vi låste oss inn, det andre kunne man hverken åpne badedøren , eller skru på tven på, men til slutt fikk vi oss et rom....hvor jeg våknet av vannlekkasje i taket kl 6 om morgenen.Hadde ikke frokosten vært så bra, hadde nok dette hotellet ligget lavt på vår liste over hoteller vi kommer til å booke oss inn på igjen.
Etter en lang tur i PØSREGN for å besøke den faste resauranten vår i Strøget smakte det like godt som alltid med en god,god biff på HEREFORD.Dette stedet anefales virkelig!!!!.Nydelig mat!.
Vi kan desverre ikke vise noe særlig bilder fra messen da gode designere stadig blir kopiert og bilder ikke skal legges ut før klærne er på vei til butikkene.
Men Moonkids,Rockefella,Ej sikke lej, Tina Wodstrup,Hollys,Norlie,Bisgaard er bestillt og imorgen står Memini for tur.Spennende!!!!.
Idag har vi kjøp inn duftlys til jul og Levis blir igjen å finne hos oss til våren igjen!!!.
Hipp hurra for Monochico!!!.


Ingen kommentarer:

 

dreamweaver tracker