tirsdag 2. juni 2009

sommer på ånkli

Velkommen til Juni :-) ... og for en god start den fikk! Tror alle har storkost seg i finværet denne pinsen, og det er akkurat som om folk blir hakket blidere av solen.
I dag har jeg hatt noen veldig blide kunder innom som (litt oppgitt) bare MÅÅÅ ha noen shortser til barna... fordi det var så få fra i fjor som passet... *sånnvardetforresteniMITTskapogså*hm..
Ville egentlig bare ønske dere en herlig ettermiddag videre.
Klem fra Jeanette

3 kommentarer:

lena sa...

Hei. håper dere har det bra. Har ei lita jente som ikke var så fornøyd i dag da buksene måtte på. Ville ha på kjole fra chico (Fra dere altså. ) og gjerne shorts og topp også. hehe. Nå håper vi på mer finvær,selv om de har meldt det motsatte.. :( Alle toppene og shortsene jeg kjøpte passet perfekt! Hun var så fornøyd selv... Ha en strålende dag/ettermiddag begge to. titt innom bloggen , der er det bilder av kjolen fra memeini og litt annet! Klem fra Lena

Jeanette sa...

Hei Lena: håper det er bra med dere også :-)... og kjempehyggelig å høre at alt passet! JubelAne var innom i går, og hun hadde lagt merke til at du var begeistret for klærne hennes :-) hyggelig det.
Ha en super dag da snuppa. (nå skal jeg titte innom bloggen din) Klem

lena sa...

Hei Jeanette. ja her er allt bra. Utenom at Storebror er litt dårlig humør pga kneet sitt. han kan jo ikke være med på noe sport. Men kragebenet til lillemor er helt fint. Hyggelig at Ane har lagt merke til at vi elsker klærne hennes. De er jo bare fantastiske....Ha en fin dag videre. Klem fra Lena

 

dreamweaver tracker