lørdag 12. september 2009

Herlige BISGAARD tøffler/pensko


Nå har vi endelig alle str på lager av både gull og sølv ballerina samt de herlige, brune guttetøfflene.De matcher perfekt til feks alle klær fra Memini.Vi synes disse tøfflene kan erstatte pensko.Og disse får du brukt så mye,mye mer:).
Vi jubler for Bisgaard og ønsker dere en herlig helg!!!!

7 kommentarer:

Anita sa...

Disse var kjempefine. Hvilke størrelser får du de i?

Anonym sa...

Hei jenter
Leser om dere i mammabladet, flott.
Kjempefin reportasje, å jeg ble så glad når jeg øyner håp om at jeg og min datter på 2 1/2 år kan gå likt kledd. Det er så koselig. H/M hadde for en stund siden en serie til mor og barn som var helt like. Jeg har så lyst å oppleve det igjen. I mammabladet på siden 37 i venstre hjørne henger en fantastisk sak i lilla og grønt, dette kunne ha vært drømmekjolen for meg og min datter. Kan dere hjelpe meg slik at vi kan få tak på noen herlige mor og barn klær som er lik?? På forhånd TUSEN TAKK. Lykketill med butikken. Vennlig og kjempespent hilsen fra mor til 4. 3 gutter og en jente. Lykkelig mamma. Skrev bare inn her, så kan dere få adressen min på mail etterhvert. Hei hei..

Lotta sa...

Hei Anita:),
Tøfflene går opp tom str 30:).
Nettbutikken er oppdatert,så alle str ligger tilgjengelig der:).

Anonym: Vi har klær fra Tina Wodstru hvor du kan matche mor og barn.Der kommer det meste inn i løpet av uken som kommer.Jeg skal jobbe med å få det i nettbutikken så fort som mulig.
My Cinnamon Girl har også kjoler som matcher evnt er helt like.Det kommer også straks inn i butikken.
Bor du i nærheten av Lillestrøm,eller er det nettbutikken som blir aktuell for deg????.

Ha en finfin kveld alle sammen:)

Anonym sa...

Det må nok bli nettbutikk på meg. Jeg bor veldig langt nord i nordnorge. Den lilla og grønne kjolen i mammareportasjen,- går det ann å få kjøpt den til meg og min datter.
Hilsen den samme mamma

Lotta sa...

anonym:).Den kjolen finnes bare igjen i str 2-3 om jeg ikke husker feil(er ikke i butikken idag),de er det bare laget 3 stk av og hun som syr de har ikke mer av det stoffet igjen.Hun lager bare barneklær desverre.Så det er My Cinnamon Girl og Tina Wodstrup hvor du kan få matchende klær ti stor og liten:).Skal legge ut i neyybutikken når det kommer inn.Følg med:).Kn også legge ut bilde av kjoler jeg og min datter har like:).Følg med på bloggen litt senere idag:).

Jeanette sa...

Lotta og Anonym: den herlige lilla fiskekjolen er i str 3-4 år:-)

Anonym sa...

Hei tusen takk for svar. dette blir spennende og følge med på. vet dere prisen på den kjolen på bildet i bladet, min datter er jo snart tre.
Hilsen fra nord

 

dreamweaver tracker