torsdag 12. november 2009


21 kommentarer:

Anita sa...

Hei til de to søteste damene i mils omkrets *fnis*
(Jeg begynner smisken med en gang jeg, det er greit det???)
Gratulerer med 1 års dagen til bloggen!!! Ops - som tiden flyr, men dere blir ikke en dag eldre altså *fnis igjen*
Jeg må jo innom bloggen deres hver gang jeg er "på nett" for å sjekke nyheter vet dere. Kanskje det er en godbit jeg har oversett i butikken, eller kanskje det kommer noe nytt og spennenede som jeg kan gå og glede meg til :) Eller kanskje dere forteller en søt historie eller viser noen fine bilder av de nydelige barna deres *smelt* Eller kanskje dere har svart på en kommentar jeg har lagt igjen. Eller kanskje jeg bare har lyst til å skrive en hilsen til dere... Som dere skjønner er det mange grunner til at jeg er innom bloggen deres :):)
God klem til de flotteste, blideste og søteste butikkeierne jeg vet om. Anita

Lotta sa...

Du er god altså Anita;)

Shoppemamma.com sa...

Gratulerer med 1 års-dagen! :-)
Jeg besøker bloggen deres fordi jeg vet at her finner jeg alltid en godbit eller ti, pluss at dere er flinke til å oppdatere bloggen, så det er alltid noe ny lesning :-)

Gjennom bloggen deres får jeg både oversikt over hva som er på markedet, pluss oversikt over hva jeg (eh..barna blir det kanskje *hark*) kan sette på må-ha-listen.

Jeg er innom veldig mange nettbutikker & blogger; deres er en av de som skiller seg ut i begge kategorier; i stil, innhold,seriøsitetsgrad og ja, hele pakka! Sånt gjør at man kommer igjen :-)

Sånn, det var smisken fra meg, men det er faktisk helt sant :-)

Jeanette sa...

Anita: ikke rart jeg er glad i deg <3 stor klem

familiens Johnsens hverdag sa...

Jeg besøker denne blogen daglig:D Synes dere skriver mye bra. Samt at en får innblikk i deres butikk. Har vært og handlet en del i butikken deres også:D

Jeanette sa...

shoppemamma: Tusen takk for mange flotte ord!! klem

Petronella sa...

Hei verdens søteste Lotta og verdens søteste Jeanette!! GRATULERER MED VERDENS BESTE BLOGG!! Se bortifra verdens beste blogg til verdens beste datter som er i Usa..Vil takke dere for at dere er verdens beste bloggere og for at dere er verdens beste butikkeiere av verdens beste Monochico med verdens beste klær til verdens beste sjarmtroll!!
Verdens beste klem til dere fra mamman til verdens beste Petronella som digger verdens beste klær fra verdens beste Jeanette og verdens beste Lotta og verdens beste Monochico med verdens beste blogg..

Christina sa...

Hihi.. Jeg er innom fordi jeg bor like ved butikken og er innom støtt og stadig og bruker penger!! Elsker tingene deres.. :) Snuppa mi også!

Dere legger ut nyheter og hva som kommer inn. Det var her jeg meldte meg på kundekvelden deres! :)

Utrolig fin reklame for butikken deres.

Klem fra
Christina

Fru Fjeldhammer sa...

Så søte dere er!!

Gratulerer så mye med 1 års dagen... håper på mange år i vente!!

Klem klem

Kristin sa...

Sv: Ja Lotta,tror vi må ha de fineste Amaliene,hihihi ;)

Og så: MASSE GRATTIS MED 1 ÅRS BLOGGDAG!!
Er vel stort sett innom bloggen deres hver dag.. Kan jo være dere har fått inn noe jeg rett og slett MÅ HA;) Det er vel sånn det er med oss "barneklær gale" mammaer,hehe ;)
Utrolig søte og hyggelige jenter,er dere!
Har kanskje ikke fått besøkt dere i butikken så ofte som jeg skulle ønske,men de gangene jeg har vært innom,har jeg tenkt at;så hyggelig skulle det vært i alle butikker..Service i toppklassen!!
Lykke lykke til og ser fram til mange fine bloggår ;)
Kos og klem.

Lotta sa...

Flinke damer altså:).Allerede spent på hvem som vinner jeg;).Kom igjen alle sammen!.
Ha en super kveld videre!.

Vimsen sa...

Grattis med ett år damer.
Jeg har dere jo på bloggrullen min så jeg er ikke sen med å klikke meg inn når jeg ser at bloggen er oppdatert. Jeg bare MÅ lese her så jeg ikke går glipp av en eneste nyhet på barneklærfronten, ja for det ville jo vært total krise ;O)
Men, det skal sies. Vet dere hvorfor jeg liker bloggen deres mye bedre enn bloggen til andre butikker?
Jo, fordi deres blogg ikke er "teknisk". De fleste blogger viser kun nyheter og hva som skjer i butikken til enhver tid mens dere putter inn hverdagen deres i tillegg til dette. Dere skriver rett fra hjertet om tanker og meninger, her kan man lese om alt som skjer i butikken, holde seg oppdatert på alt nytt, høre om hva dere gjør i hverdagen, og til og med få en liten titt på ungene deres innimellom. Sånt liker jeg. Da blir det plutselig så mye mer enn bare en butikkblogg og det er så mye mere koselig.

En god helg til dere. Kos dere masse. Klemmer herfra.

Jeanette sa...

Vimsen: tusen takk! Ha en fin helg dere også:-) stor klem

Anneline sa...

Kjære go'este Jeanetten-min og skjønneste Lotta-min :)

Gratulerer så masse masse med bloggbursdagen. Husker det som om det var igår, at jeg var innom nettsiden, og oppdaget til min store overraskelse at det var en link til blogg der. Jeg var sikker på at jeg hadde gått glipp av noe kjempestort i og med at jeg ikke hadde vært inne på bloggen før, og ble faktisk litt lei meg, helt til jeg skjønte at den ikke hadde eksistert særlig mange dager...hihi..

Som dere vet har ikke jeg akkurat ubegrenset tilgang på internett, så jeg kan tenke meg dere blir stolte når dere hører at det kun er 3 sider jeg MÅ inn på hver eneste dag, det er Høyskolens sider, mailen min og Monochicobloggen;)

Og grunnen til det er såre enkel; jeg får rett og slett ikke nok av dere og den fantastiske butikken deres! Jeg elsker å høre om alt som skjer i Monochicohverdagen, både ups and downs (synes selvfølgelig ikke noe om "downsene" da) og å titte på alle de nydelige og kule klærne dere får inn støtt og stadig. Jeg drømmer meg bort i dufter fra Yankee Candle og Maison Belle og gleder meg som et barn til jeg kan prøve ut de nye produktene som dukker opp på bloggen.

Dere inspirer, beriker og gleder meg med å være deres fantastiske dere, og jeg har blitt utrolig glad i dere etter snart 3 år som kunde hos dere:) Deres glede, enstusiasme og kjærlighet til "butikkbabyen" deres smitter over på meg, og jeg finner inspirasjon til å forsøke å nå egne drømmer.

Jeg elsker å besøke dere i butikken, og er vel ikke akkurat den beste på å gå derfra;) Jeg kan gå blant klesstativene i timesvis, eller stå å lukte på de nye duftlysene om og om igjen. Og det er alltid like hyggelig å bli møtt med et smil eller en klem:) Jeg er sikker på at jeg kunne kommet innom hver eneste dag om jeg hadde hatt mulighet (skjønner at dere hadde blitt lei av meg da altså :P), men når det ikke er mulig, er bloggen en så god erstatning. Der får jeg oppleve nyhetene dere deler, og det er så koselig å lese om det når dere har hatt en god dag eller når dere har fått inn nye spennende varer. Da føler jeg at er jeg litt sammen med dere likevel, selv om det bare er gjennom skjermen. Jeg elsker å følge dere, og håper jeg kan få lov til å fortsette med det i mange år fremover!!

Gleder meg masse til å se dere på onsdag!!!
(selvom jeg håper å lese i bloggen at MB-produktene kommer inn mandag eller tirsdag slik at jeg får en unnskylding til å komme før;))

Mange gode klemmer fra en trofast kunde som er så veldig glad for at det finnes to så skjønne mennesker som dere som driver en så fantastisk butikk som Monochico og en så spennende blogg som Monochicobloggen, at hun bare må komme igjen og igjen og igjen og igjen :)

Klem fra Anneline

Jeanette sa...

Anneline: ...vet jeg er litt lettrørt( står med "gråten i halsen"), men dette var herlig å lese:-) Du er så god!!
Vi er også blitt veldig glad i deg
<3 det står respekt av hva du har oppnådd hittil! Ha en flott uke anneline og gutta. STOOR klem jeanette

rosaengler ❥ sa...

Gratulerer med 1 år :)
Selv i teknologiene verden har dere klart på en mirakuløs måte å beholde den gode gamle kjøpmannsbutikken som er så utrolig unik i disse stress dager- denne gjenspeiler seg i bloggen deres og det er en god følelse å titte innom, når en ikke har tid til å komme innom butikken. ❤ Det lyser godhet og glede.
Stå på søte jenter ❤
Klemmer

Kari sa...

Hei!

Grattis med 1 år-på-bloggen-dagen :) Hipp hurra! Jeg prøver å ikke sjekke bloggen, nettsiden eller butikken deres så ofte FOR DET BLIR SÅ DYRT!!! Jeg kjøper alltid noe jeg, enten det er klær til lille frøkna, noe til meg selv, duft til huset eller skyllemiddel og vaskemiddel til klærne. Monochico har noe til alt og alle :) Dere er supre! Søteste damene i by`n! Ha en strålende bloggbursdag :)

Jeanette sa...

Rosa engler: Tusen takk for gode ord:-)
Kari: hi hi:-) takk for ditt treffende bidrag!

Klem til begge

... 4 på toppen sa...

Grattis med 1 år!

Jeg titter innom bloggen regelmessig for å få med meg de siste nyhetene. Da kan jeg nemlig se hva jeg kan forvente at farmor kommer lurende med neste gang hun kommer på besøk til miniputten og prinsessa :-) Hun skjemmer dem skikkelig bort, men det har farmødre og bestemødre lov til!

Klem fra toppen-mamma ♥

Jeanette sa...

4 på toppen: takk for godt svar. besteforeldre er gode å ha:-)

Sessan ☆ sa...

Jag måste ju bara vara med Enkelt & greit för att er butik ligger mig ABSOLUT varmast om hjärtat!
Den är lika gammal som min Prinsessa & jag har följt er FAB jenter i er storslagna väg från Nice butik till FAB & över genomsnittet butik, BÄST i Norge.

Ni är flinkest att "SE" vad som är tipp topp barnmode, med tryck på Kvalité & Funktionalitet & Service står i högsätet!!

Därför sätter jag så pris på er ♡

Kramar till Nettelottorna från Sessan & Prinsessan

 

dreamweaver tracker