torsdag 26. november 2009

Siste påminnelse om bloggkonkurranse!!

som første luke i adventskalenderen vår 1.desember, vil vi trekke ut det beste svaret på hvorfor dere er innom vår blogg:-) smisk, konstruktiv kritikk og annet kan skrives i kommentarfeltet under her, så er du med i konkurransen vår! fint om dere linker inn til oss ...

Tusen takk for alle bidrag hittil, dere har vært ordentlig flinke! 

3 kommentarer:

rosaengler ❥ sa...

Får ikke til å linke til det opprinnelige innlegget! lage en overskrift??
Klemse

Løven sa...

Jeg elsker butikken deres :) Bruker alltid lang tid når jeg kommer innom.
Bloggen er jeg ofte innom, (men dette er første gang jeg komenterer.)
jeg bor et stykke unna, så nettsidene deres er til stor hjelp, og ringer jeg inn er dere alltid så blide og behjelpelige. Og dere vet hva dere snakker om, og dere kjenner produktene dere selger.

Derfor handler jeg heller hos dere enn og bestille klær fra andre nettbutikker, selv om det kanskje ville vært lettere :)

En ting jeg savner er yttertøy fra molo i nettbutikken.

Anonym sa...

hei jenter!! jeg vet det er i seneste laget,men jeg kom på en morsom ting som jeg bare må dele med dere!!! jeg kunne ha skrevet en bok selvfølgelig om hvorfor jeg både er innom butikken og bloggen men jeg led av skrivesperre her ;-) men for meg har det jo vært veldig nyttig med blogg så jeg kan sjekke nyheter, for å stå utenfor butikk-vinduene og hikke etter ett par glass rødvin en sen natt blir jo litt dumt i lengden!!! ha-ha-ha klem millamor :-))

 

dreamweaver tracker