tirsdag 22. desember 2009

God Jul!

Vil gjerne si tusen takk for et flott år i 2009!! 

I går var min siste dag på jobb for i år... akkurat nå føles det veldig deilig under teppet foran tv'n med julemorgen, og Linus ved siden av meg:-)  Skal virkelig prøve å NYYYYte fridagene med minst mulig MÅting i julen....  Gleder meg!!

Monochicoåret 09 har vært et bra år på nesten alle måter, men litt skuffende på andre måter... Vi kan begynne med de gode tingene:  *Vi har fått mange tilbakemeldinger på vareutvalget og leverandører... må si at spesielt Memini, molo og Tina Wodstrup er en fryd  å samarbeide med! (.... og Blafre selvfølgelig) De aller fleste agentene til merkene våre er også helt topp, men noen av de har glemt at vi faktisk glemt at vi er "kunder" av merkene deres;-)

samarbeid med Mammabladet er også en "høydare" i år! I tillegg til den fine artikkelen de skrev om oss, har vi en helsides annonse i Mamma som kommer ut nå:-)

Kundene våre er det beste!! dere er trofaste, koselige, blide og herlige:-) Tusen tusen takk for at dere har gjort året 09 til det det har blitt! Vi gjør så godt vi kan med vareutvalg, service, innpakning og skravling;-) ... i 2010 blir det noen forandringer i levrandørutvalget, veeeldig spennende! gleder meg sykt til å se kristine vikse sin damekolleksjon som kommer til høsten!!

...også noen av de kjedeligere tingene... *Dumme svindeldama vår som juger så det renner av henne! Hun har lovet oss at hun har betalt 5 ganger... VI har snakket med politiet, og en politianmeldelse er på troppene:-(                   *levrandører som ikke leverer det de skal... men sånn går det når man lover mer enn man kan holde.     *HERMEGÅSER... er også noe jeg er lei...  *"konkurrenter" som ikke klarer å følge avtaler... men bagateller gidder vi ikke bruke energi på!

Så TUSEN takk for samarbeidet med dere i år folkens:-) håper å se masse til dere i løpet året som kommer!!

Ps... kan være lurt å møte opp i butikken 2. januar kl 1030;-) hvis dere skjønner... he he

STOOOR juleklem fra Jeanette og Lotta

8 kommentarer:

Sessan ☆ sa...

GOOOOOOD JUL Sötisar!! Hoppas ni får en underbar & avslappnad jul med nära & kära ;D

Vi ses på det nya året, jag jobbar febrilt med att få till den svarta långa hårete greja ni har till damer i butiken. Jag hoppas jag kan komma ner & dra den på mig på nyåret & ha den till odel & äga ;D

Ni är FAB tjejer

KRAM

Jeanette sa...

God jul tilbake!! Kom gjerne på nyåret.... tror det finnes en stk igjen i din str... synes det står Sessan på den:-) he he

Ha noen sinnsykt deilige avslappende juledager vennen! stor klem

Fru Fjeldhammer sa...

god jul til dere jenter... tror faktisk at jeg har fri lørdag 2 januar jeg... juhuuu!!!

Kos dere masse, det er vel fortjent!!

klem

Jeanette sa...

fru fjeldhammer: vælkømmin:-)

Kristin sa...

Masse god jul til dere begge!
Sees nok på nyåret :)
Klem.

villemo sa...

Hei.

Jeg skal få kommet meg innom butikken deres på nyåret. Har lyst til å finne noe fint til lilleprinsen. Jeg har vært en snartur innom, men lenge siden. Kjenner Jeanette fra før, da vi var litt i "slekt" engang . Flott jente med ben i nesen, og regner med at Lotta er det samme. Ha en flott romjul. Klemmer fra Monica (søsteren til Stine)

Linda N sa...

Hei! God Jul og Godt nytt år til dere begge!!! Gleder meg til å ta meg en tur ned til dere:-) Vi ses 2.januar!! Mange klemmer fra meg

Lotta sa...

Velkommen skal dere være alle sammen!!!.Og Linda,så koselig at du kommer en tur:).Nyt resten av julen,og GODT NYTTÅR!!!!

 

dreamweaver tracker