onsdag 17. februar 2010

Bella Center- København


-Planen var å ta masse bilder på messen,men slik ble det altså ikke....
Siden man ikke skal fotografere klær og legge ut før varene er i butikk,så er det ikke så masse spennende å ta bilde av.For klærne har jeg selvfølgelig fotografert,men det får forbli hemmelig frem til august;).
Vi har kjøpt inn Tina Wodtsrup barn og det var nydelig som alltid.Masse herlig velour av BESTE kvalitet.Og et lite hint kan vi jo gi, for etter ønske fra oss har Tina designet en julekolleksjon og den er fantastisk nydelig .Til gutt, pike og matchende til mamma.
MILIBE er det samme,helige farger og nydelig kvalitet.
HOLLYS med verdens vakreste babyguttekolleksjon og selvfølgelig kjempefint til både store og små av begge kjønn.
MOONKIDS blir det litt mindre fra til høsten.Dempede, fine høstfarger.
EJ SIKKE LEJ satte vi opp bestilling på på flyet, man må jo jobbe effektivt;).Åh, som vi gleder oss til å få dette merket inn igjen.Barnslig,fargerikt og bruksvennlig!!!.Velour,frottè og myk babycord.
-Ellers har vi et par/tre "hemmelige" merker på vent,så noe nytt vil dere finne hos oss til høsten.
IKVELD skal i på innkjøp til Kristine Vikse/ Memini og det er vel ikke å overdrive når jeg sier at vi hopper av spenning.Nå har jeg jo sett bilder av alt,men det er alltid en stor opplevelse å se varene live.
-Vakre saker fra Lisbeth Dahl har ramlet på plass idag.Skal få lagt ut endel av det i nettbutikken sammen med alle Memini nyheter , på fredag.
Får mange mail ang ønsker fra memini, det er bare å ringe oss på 63813924 så får dere hjelp med en gang;).
Ha en god dag folkens!!!

Ingen kommentarer:

 

dreamweaver tracker