mandag 12. april 2010

blogging, bursdag og beliggenhet

...for en underlig overskrift forresten ;-)

Vi begynner å nærme oss 40000 unike besøk på bloggsiden vår:-) hipp hurra! ... det er tydeligvis mange som leser her, og det er jo veldig hyggelig! .. men vi har veldig lite kommentarer for tiden, skyldes det at det har vært mest produktbilder, nyheter og info her? Kom gjerne med innspill om det er noe dere ønsker å lese om her:-)

Vi feirer bursdag litt på etterskudd. i morgen, tirsdag, er det kveldsåpent fra kl 2000 - 2200! Håper det er en del av dere som stikker innom. Det kommer til å dukke opp noen tilbud også ( som gjelder kun i disse to timene).

...og ang beliggenhet...*humrer litt*... en sjelden gang iblant kommer det en kunde innom som synes at butikken vår ligger "aldeles i bakevja"! Hva tenker dere om det? er det et ønske om at vi burde flytte? evt inn i et senter? Dette er kun spørsmål jeg synes det er interessant å vite hva dere tenker om :-) takknemlige for svar!

Ønsker dere en solfylt og herlig dag! klem fra Jeanette

12 kommentarer:

Ina :) sa...

Vel, det er stort sett to grunner til at jeg gidder å dra til Lillestrøm istedenfor Strømmen ;)
Det er Fratelli og det er Monochico hehe.
I den perfekte verden så hadde jo dere selvfølgelig ligget på Strømmen storsenter :) men det er helt klart verdt turen ned til Lillestrøm også.
Har vel aldri tenkt over at dere ligger "klønete" til på noen annen måte, men når jeg har snakket med andre som har barn så er det mange som ikke vet om dere og det har kanskje noe med beliggenheten å gjøre?
Er jo ikke så ofte man er på den kanten.
Men dere er jo heldige med at dere har mange fornøyde kunder som reklamerer for dere da ;)

Fru Fjeldhammer sa...

sukk.. jeg rekker sjelden innom pga åpningstidene!

Lotta sa...

Det vi føler er viktig i Lillestrøm er parkering og det har vi iallefall rett utenfor døra;).
Og Fru Fjeldhammer, det er bare å plinge på så kan det hende en av oss er der senere en kveld:).Og IMORGEN har vi oppe til kl 22.

Hva skulle du ønske åpningstidene var?.

Lotta sa...

Ina...kan jeg spørre hvor du er fra?..Bor du i nærheten av oss?.Bare moro å vite:)

Ina :) sa...

Bor i Rælingen så jeg går ned på 20 minutter hehe (kjører på 5), ser det kanskje så ut som om jeg bor på andre siden av landet i den andre kommentaren min, men sannheten er at jeg bare er en lat tobarnsmamma som liker ting enkelt :D

Jeanette sa...

Tusen takk Ina og Fru fjeldhammer for svar! og jammen godt vi har dere søte kunder som reklamerer litt for oss! takk for deeet;-)
med ønske om en god dag til dere! stooor klem

Cathrine sa...

Dere kunne kanskje hatt en dag det var lengre åpent. F.eks torsdager til kl 18. Ikke flytt inn på senter! Da mister dere litt av sjarmen synes jeg. (og tro meg-dere vil ikke inn på ett senter og følge alle reglene de har).

Lotta sa...

Cathrine, det er akurat det vi føler også, at man mister sjarmen ved å være på et senter.Du har skjønt greia;).

Og vi har opp til kl 18 på torsdager;).

Ha en finfin dag!

Kristin sa...

Jeg er enig, dere mister litt sjarmen ved å flytte inn på et senter. Og som dere sier, parkering har dere masser av rett utenfor døren. jeg parkerer praktisk talt på dørmatten deres hver gang jeg er innom og synes ikke det er noe stress. Klart man kanskje ikke alltid "rekker" innom dere når man skal kjøpe en gave, men da er det vel bare å planlegge bedre og i god tid. Jeg håper dere forblir der dere er, alltid like hyggelig å handle hos dere :-)

S & E sa...

Jeg har nok nevnt at jeg synes dere ligger litt utenfor allfarvei, men jeg liker egentlig at dere ikke ligger i senter. Problemet er å få tiden til å strekke til i en hektisk hverdag. Håper dere fortsatt ikke havner på senter, men Storgata er jo også et alternativ :-)

Jeanette sa...

Tusen takk for svar jenter... da tror jeg vi er ganske enige, IKKE senter;-) ... og storgata er jo et alternativ.. bortsett fra parkering synes jeg er litt klønete der.. tenke tenke tenke:-)

☆ SessanOchPrinsessan.Com sa...

IKKKKKE Senter da!!!
Men kanske lång öppet tisdag & torsdag fex ;D

Världen bästa barnbutik får inte bli som "alla andra".
Vi digger butiken & den ligger inte i bakevje eller hur det blev sagt.....
Men butiken hade absolut gjort sig att synas mitt i storgata ;)

Miljoner Kramar från mig

 

dreamweaver tracker