mandag 7. juni 2010

Merker i butikken vår.


Takk for deres stemmer!!.


MOLO er det merket som står på vår egen første plass også .Sammen med Memini og Tina Wodstrup, som endte på 2 og 3 plass.

Gøy å se at vi er så enige med våre kunder.

Hollys er et merke jeg selv aldri blir lei.Og det er det perfekte baby merket med sine søte og litt tøffe uttrykk.Tror alle liker Hollys:).

Nest siste plassen går til Småfolk som er et merke vi har hatt med en lang stund.Her har kolleksjonene vært varierende og vi har ikke kjøpt inn klær hver sesong.Denne gangen synes vi at klærne var fantastisk kule , men hos våre kunder har det ikke slått så an så da ser det ut til at det blir siste Småfolk sesong hos Monochico.

Petit har vi ikke tatt inn for høstsesongen,men dette merket har solgt godt under vårsesongen så det er mulig det dukker opp hos oss igjen.


Til vinteren blir det desverre ikke sko fra Bisgaard hos oss.Vinterskoene solgte dårlig denne sesong og da har vi valgt å ikke kjøpe inn det kommende sesong.

Vårskoene selger bra og vi skulle gjerne hatt mere sandaler.Så Bisgaard er mulig vi bare tar inn til vår og sommer.
En ting vi har vært på leting etter i lang tid er ULLTØY som er fint og godt og til en ok pris.
Dette er vi nå glade for at Memini ha laget og vi har tatt inn.Sammen med ull fra Norlie tror vi at vi kommer til å kunne tilby et godt utvalg av ulltøy denne høsten og vinteren.Og jeg har fått høre nyss om at Ej Sikke Lej er igang med ulltøy også så da har vi noe å glede oss til høsten 2011;).


Kom gjerne med forslag eller kommentarer til merker vi har, dere skulle ønske vi hadde eller om det er andre tips dere har å komme med!!!.


Ha en god dag !!

2 kommentarer:

Carina og gutta sa...

Trist at ikke det blir vintersko fra Bisgaard hos dere :(

Det er jo hos dere jeg skal kjøpe sko, sandaler og vintrsko :)

Ha en fin ettermiddag.

Jeanette sa...

Helt enig Carina!! vi må selv ut på "markedet" for å finne vintersko;-( skulle ønske at litt flere var flinke til å se behovet for "annerledesognydeligvintersko" i små nisjebutikker:-)

 

dreamweaver tracker