fredag 23. juli 2010

Barneklær opp til 12 år???


Vi har til tider spørsmål etter barnetøy opp til str 12 år.Noen ganger har vi kjøpt inn litt,men da blir det ofte hengende igjen.
Samtidig er str 8 og sårlig 10 år noe av det første vi blir utsolgte for!!.Og vi har kjøpt inn mer i de størrelsene nå:)


Hvordan er stemningen for at monochico skal føre klær tom 12 år?.Da er det snakk om de merkene vi har nå foreløpig .Da er det Tina Wodstrup og MOLO som har klær så høyt opp:).


Jeg fikk selv føle på det at snuppa mi begynner å gå over på "stor avdeling" på diverse kjedebutikker.La oss kalle de C, L og H, så skjønner dere sikkert hvilke jeg mener;).


Amalie begynner på skolen om noen uker og da var det tid for innhandling av skolesekk,penal og litt selvvalgte klær. Vi handler jo innimellom andre steder også, selv om det er mest monochico klær i skapet;).

Jeg fikk mildt sagt SJOKK da jeg så hva særlig "L" hadde å by på til de som bruker 122/128.Herregud her var det lakk og gull,paljetter og bare skuldre og det skal IKKE lille jenta mi på bare 6 år gå i.

"C" synes jeg var like dårlig,men ikke så tacky og å "H" er jo utvalget bare litt mer rocka til de store så her holder man seg iallefall anstendig kledd.Hos sistnevnte kan man fortsatt finne litt klær på barneavdeligen for de mindre fortsatt også:).


Og da skjønte jeg virkelig de som kommenterte,særlig like etter åpning, at det var så deilig med en butikk som har barneklær også til de over 4 år!!.For man er jo barn til man er ihvertfall 12 synes jeg:).Etter det en man jo "liten" ungdom og vi mammaer må vel svelge noen kameler når det gjelder barnets bestemmelse når det gjelder klær.(Og da tenker jeg på hva jeg selv har gått med;).


Men så til saken...da jeg kom hjem fra handleturen kvernet tankene rundt dette med store klær og når jeg selv får barn med den str.Da vil jeg ha monochico klær til henne!!!!!.
MOLO bildet over: SE DEN KULE COLLEGE JAKKA; den har vi fått inn!!!!.Og slik synes jeg kule 10-12 åringer kan gå kledd, ikke bare i Danmark, menogså i Norge!!!!.Danskene er bare så flinke til å kle barna sine.Ikke redd for å skille seg ut,hverken store ,små eller voksne!!.
Ja, vi elsker Danmark!!!.


6 kommentarer:

Amalie og Mamma sa...

Er sååå utrolig enig med deg her.
Vi har ikke vært å titta i "stor avdeling" i butikkene ennå(bruker 110/116)men jeg kommer ALDRI til å kle mitt lille barn på 6 år i klær som minner om det man finner i skapet til damene "på gata"(hvis du skjønner hva jeg mener) hehe ;-)
Vi vil ha fine barneklær så lenge som mulig!!
Håper flere fine barneklesbutikker skjønner dette.

Fin helg til deg!

Lotta sa...

Kremt,kremt,akkurat det jeg assosierte med klærne;).Ikke bra!!!.
God helg til dere også og lykke til med skolestarten som er om ikke sååå lenge:).

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg savner klær opptil 12 år.. for det du finner i kjedebutikker er ikke nice!! ikke like lett å handle til de når de bikker 122/128!!

Ha en fin søndag...
klem

Fru Fjeldhammer sa...

Hei jenter!
Lurte bare på om dere kommer til å ta inn de nye termosene fra blafre?

klem

Lotta sa...

Termoser er bestillt i alle design som kommer.De skulle egenltig ha vært her for et par uker siden, men er nok litt forsinket.Legger ut på bloggen med en gang de kommer inn:).

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig.. jeg må bare ha den med uglen på altså.. gleder meg!!

 

dreamweaver tracker