lørdag 17. juli 2010

Gutteklær vs. Jenteklær! obs--- LANGT!
Mulig jeg skriver om et "ømt tema" her, men et evig tema blandt kundene våre.... (som jeg brenner litt for)!


vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt "så lite gutteklær igjen..." og "hvorfor er det så mye kjedelig guttetøy?" utallige ganger!!!... Som mamma til 3 GUTTER vet jeg hva kundene sikter til;-)

Det er nå engang sånn at de fleste av oss jenter/mammaer tiltrekkes av rosa, blonder, blomster, stæsj og blingbling... bare ikke for mye av det på et plagg ;-) Derfor synes vi ofte at jentetøy er mere spennende enn guttetøy. Det er også sånn at det finnes flere typer plagg til jentene... derfor blir det automatisk litt mere til jentene!
Jeg vet at vi er en av de få butikkene som har nesten like mye guttetøy som jentetøy. Dere skal vite det ligger mye og tøff jobbing bak det å skaffe en 50/50 kolleksjon. De to siste sesongene har flere av levrandørene våre vært dårlig på gode guttekolleksjoner, men noen har også vært VELDIG flinke :-)

Synes Memini er et bra eksempel på flott nostalgisk guttemote med god likevekt i kolleksjonen sin. Kristine vikse er heller ikke redd for å gjøre guttene litt "søte ikke bare tøffe".
Molo er jo bare suverene på de "kuuule gutta" og unisex novastar på de "sporty".
Hipp hurra for de som klarer å knekke guttekleskoden. Vi guttemammaer er jo ganske kresne også... lang liste med krav:
søtt, men ikke for søtt.
tøft, men ikke for tøft.
farger, men ikke for mye farger.

Hvis vi klarer tenke "utenfor boksen", vet jeg at det er myyyyye kult til gutta:-) lilla og rødt er nydelig farger i kombinasjon med olatøy. JIPPI!!
Jentene har allerede et stort og mangfoldig marked som allerede er dekket... :-)
tråkker helst sikkert noen på tærne med dette innlegget, men kom gjerne med innspill!!
Ønsker dere en god sommerhelg videre:-)
Klem fra JEANETTE

6 kommentarer:

Carina og gutta sa...

Du har min fulle støtte. Synes det faktisk finnes mye fint til gutta og dere er veldig flinke til å ha gutte/unisex klær. Takk for det. Det er noe med at vi mammaer må tørre å bruke litt mer på gutta våre. Ha mot til å kombinerer litt søtt sammen med litt røft også...litt rosa, lilla og rødt.

God helg kjære jenter :)

Petit sa...

Jeg har aldri problemer med å finne fine klær til guttene mine. Me mini er en av de aller beste på gutteklær tett fulgt av Norlie, Ziestha, Mini a ture, Rose Lille, Småfolk osv. Lista kunne blitt enda lenger også, men det er disse merkene mine gutter har mest av... :)
Nå har jeg aldri vært i ders butikk, men hvis dere har 50/50 med jente og gutteklær er jo det knallbra.

Lotta sa...

Tror stikkordet er å tørre å skille seg ut og tenke nytt og det er det heldigvis MANGE som er blitt flinke til:).Det er bare oss selv som setter begrensningene for hva som er lov i kombinasjoner av farger om det er til det ene eller andre kjønn.Det er moro å se hvordan utviklingen her har vært de siste årene.Folk har virkelig fått øynene opp og blitt mye tøffere.Og det er så gøy!!!!!.
Vi trenger ikke følge stereotypene oog hurra for det!!!!.
Og glede seg til nye merker som Rockefella og Geggamoja som har super kule gutteklær!!!

Jeanette sa...

Takk for fine svar jenter:-) jeg er for kreativ tenking! Noe de fleste av våre kunder er flinke til, men noen ser på deg som om de har falt ned fra månen t.o.m når man skal ha på gutta rødt :-D! Hi hi.
På den andre siden har vi maaaaaange jentemammaer som gleder seg over annet enn rosa og lilla til jentene:-) der var silke og suus fab!! Savner de!
Petit: flott liste til gutta! Me like;-)

Cathrine sa...

må no bare slenge inn at lille gutten min spankulerte rundt i en rosa skjorts i dag-arvet fra søster. I lag med dongri caps og t-skjorte fra probat: sett på no gammel maiden da i svart så funket det finfint. Men vi har forskjellige smaker og godt er det. Det jeg har erfart til nå som 2 barns,"forskjellig kjønn" mamma er at størstetutta hadde ALT formye klær-både merkeklær og Hm/Cubus o.l klær,mens minstemann har mindre klær-men en "dyrere" garderobe. (og egentlig en levende reklame for Monochico-hehe) Fortsett med deres mål om 50/50 utvalg! God sommer:)

Abidab sa...

Vi trenger flere nettbutikker for gutteklær synes jeg. Det fine med å handle på nett er jo den 14 dagers angrefristen.

 

dreamweaver tracker