mandag 30. august 2010

Delte meninger ;-)

Noen dager blir bare sånn at man må le litt for seg selv av mangfoldet av kunder vi har!! ikke fordi jeg ler AV kundene mine, men fordi vi har såååå forskjellige kunder:-) and i love it!

*Først kommer en ung dame som har virkelig forstått konseptet vårt med at kvalitetsklær holder ca "40" ganger lenger enn billigklær. Hun synes ikke at klærne våre var dyre... og at kvalitet og pris ofte henger sammen osv... "Jeg vil heller ha få og "gode" plagg"
*Rett etter kommer to damer til som snakker til hverandre om hvor ille dyrt det var med 500,- for en nyyydelig norli cardigan til baby... "helt bortkastet med sååå dyre klær til en baby som vokser ut av det med en gang!!"... men fortsatt like blide altså:-)
Og jeg skjønner begge parter!

Vi har delt butikken inn i ca en halvdel med duse, støvete og sarte brun, beige, gammel rosa og dusty blue.... og andre delen med røffe, kule, fargerike MOLO, novastar og ejsikkelej...
* en stk ny søt kunde kommer inn og omfavner den fargerike delen av butikken vår... fra seg av glede over å finne farger, design, kvalitet og funksjonalitet i samme plagg... og var ille lei rosa og lyseblått...
*og rett etterpå kommer en herlig fast kunde av oss som bare eeeelsker norli, memini og tina wodstrup (som forøvrig ser ut til å ha "samarbeidet" om farger og kolleksjon i år;-) )
og denne kunden skjønte absolutt ikke hvordan det var mulig å ikke bare elske det sarte og nostalgiske ved disse merkene :-)
og jeg skjønner begge parter!

Poenget mitt er bare at vi forstår at våre herlige kunder har forskjellig smak, og prioriterer forskjellig ting til sine søte små... og TUSEN TAKK for at dere er akkurat som dere er!
Ønsker dere en herlig ettermiddag :-) klem fra Jeanette

3 kommentarer:

Corinna sa...

Hallo dere.
Jeg elskere fargerike kvalitetsklær, men rosa og lyseblått kjøper jeg like gjerne. Det kommer alltid an på hvordan selve plagget ser ut og om man liker det.
Kvalitetsklær er like viktig som billige klær. Her kommer det an på for hva man skal bruke plaggene, men viktig er at man kan stole på leverandøren. Jeg vil ikke kjøpe plagg som inneholder mange kjemikalier og farlige kjemikalier kan man finne hos en rekke ”billigklærprodusenter” ….

Jeanette sa...

Corrina: tusen takk for kommentar:-) Helt enig med deg!! Ser for meg selv litt i alle kategorier jeg:-) Ha en herlig dag videre!

Sessan ☆ sa...

Helt underbart!! Det är ju där ni scorer full pott ;) Ni har förstått just detta faktum att smaken är som bake delad & skall ni nå brett till kunderna må ni ha för enhver smak ;D

Ni är ju simply the best & jag skall lova att jag har langat ut om er butik idag i ett spännande möte. Märket är nå efter mitt tycke lite mal placerat.............

Jag savner er grymt, jag savner butiken & inspirationen ni ger. Men formen, kroppen & allt hänger inte helt med livet om dagen.

Vet att ni ikke er glemt & att jag längtar efter nettelotta.

Föresten, Kommer det ingen Memini kåpe i år?
Mimas var för liten i år till min stora sorg. Kommer ingen ny DÖR jag!!

Puss på er

 

dreamweaver tracker