fredag 6. august 2010

Butikken er full med vintertøy fra Molo


Molo legger stor vekt på å produksjonen av sitt yttertøy og her legger de ned masse arbeid i å fremstille tøy som oppfyller alle krav.Og kravene til yttertøy er mange:).Seriene deles inn i Urban og mmp og her gjelder følgende:
Vanntetthet: Alle sømmer med betyding for vanntetthet er sveiset.Vanntettheten i Molos yttertøy ligger på det høyeste i markedet.
Pusteevne:Med et så varierende klima som vi har er pusteevnen til plagget veldig viktig så barnet ikke kaldsvetter og blir sykt.Derfor velger Molo stoffer med ekstrem god pusteevne.
Ofte brukes det bare pustbart stoff i ytterlaget,men man glemmer de innerste lagene av dressen.Men hos molo er alle tre lag av ekstem god pusteevne og svette trenger igjennom og barnet holder seg tørt og varmt.
Vekt/bevegelsesfrihet/slitestyrke:Molo velger materialer som ikke er for tunge slik at barnet lett an bevege seg.selve designet på dressene er også smalere slik at det ikke blir for mye "dress" rundt barnet som hemmer beveglsesfriheten.Prioriterer man som molo og velger bløte og komfortable stoffer så velger man bort den ultimate høyeste tekniske slitestyrke.Høyere slitestyrke gir tyngre og stivere yttertøy.Hos molo har de gjennom forskning funnet den rette balanse mellom slitestyrke og letthet som gir den maksimale bevegelsesfrihet.
Synlighet:Alt Molos yttertøy er sikret med hensyn til synlighet.Pipingrefleks i sømmer og Molos stjernereflekser gjør at barnet synes på lang avstand når det er mørkt.Veldig viktig!.
Sikkerhet:Alle Molos produkter er produsert i overensstemmelse med EUs sikkerhetsstandard DS/EN 14682 og lever derfor opp til alle sikkerhetskrav som finnes på barnetøy i Europa.
Vi har selv solgt,brukt og testet de aller fleste yttertøysmerker.Og vi har testet før vi har valgt ut merket vi vil selge i VÅR butikk og MOLO er uten tvil vinneren i alle våre egne tester.Dvs godt bruk av barn:).
Vi elsker MOLO sitt yttertøy!!!.
Flere bilder av hva vi har inne kommer og blir lagt ut i nettbutikken veldig snart:)

2 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Tusen takk for hjelpen jenter... måtte sende mannen jeg(som jobber i Lillestrøm) da man rekker ikke alt selv om man har fri!! Er det slik at novastar snart er på vei...? *S*

Ha en flott helg...7
klem

Lotta sa...

Hei hei:).mannen fikset termos henting med glans;).Jeg har pratet med Novastar og de sa at de begynte å sende ut varer 16 august.Er nok fordi det er messe i København helgen før så mange som ikke rekker å pakke varer før den:).Vi skriker ut på bloggvis når varer dumper inn:).
God helg til deg og dine!.

 

dreamweaver tracker