fredag 22. oktober 2010

Tina Wodstrup varene har ben å gå på...;)


Det er fullt "trøkk" om dagen og Tina Wodstrup varene flyr ut av butikken.Så hvis du har planer om å sikre deg feks en julekjole fra Tina Wodstrup så er det tid for å fikse det nå.Her er det ikke mye igjen. Og velouren til oss damene selger også så det suser!!!.
At det er mye å gjøre i butikken går desverre ut over dere nettkunder som venter på varer fra Tina på nett.Jeg har ikke glemt dere, men tiden flyr fra oss om dagen.Dere er i tankene og jeg fikser det så fort tiden strekker til!!!.
Ovenfor ser dere to av de absolutte bestselgerne om dagen. Kjolen til venstre på det nederste bildet er snaart på vei til oss. Fikk mail fra Tina idag om at de siste varene er ankommet DK og pakkes nå.Da får vi også velourkjolen med glidlås ( på det øverste bildet) til barn!.
Dette var dagens oppdatering!.God helg a folkens;).

3 kommentarer:

Carina og gutta sa...

Husker du hvilken str kjolen til venstre starter på?

Lotta sa...

Nei det husker jeg desverre ikke...Men vi har mye av det andre fra str 3 mnd:).Kjolen til høyre starter på 3 mnd, så da kan vi jo håpe at den til venstre gjør det også:).Også har vi jo matchende rød genser til storebror;).Kan si ifra når vi får inn kjolen og i hvilke str det er vi:).

Pia sa...

De røde barnekjolene var lekre! Hva er prisen på dem - finner dem ikke i nettbutikken..?

 

dreamweaver tracker