torsdag 25. november 2010

Amalie prøver årets juleantrekk:)
Dette blir årets juleantrekk hos oss.Nydelig kjole fra herlige Tina Wodstrup.Hun er nemlig like søt som person ,som klærne hun lager.Vi har det alltid så hyggelig når vi møtes i København.
Og heldig for oss,og våre kunder,er Tina åpen for innspill fra oss når hun designer.Så årets røde kolleksjon fra Tina Wodstrup er det monochico som har litt av æren for , dette var vårt forslag og det har blitt er brak suksess:).Og psst fra Tina er at hun har lovet oss en rød kolleksjon neste år også:).
Perfekt til kjolen er Bisgaard sine ballerina i brunt eller gull.Disse selger vi i nettbutikken vår ( og selvfølgelig i lillestrøm).
Matchende spenne i håret fra Prinsessefin.
Lurer på om julekjolen må få en tjuvpremiere når vi skal på teater på søndag og da skal vi ha på den fine,varme og tidløse Memini kåpen,nisselue og røde votter til!!!.
Perfekt og julekoselig!!!!.
-I butikken vår i Lillestrøm har vi også matchende røde Tina Wodstrup kjoler til oss mammaer og røde herlige hettegensere til gutta boys.Disse er superfine til bla Memini sin brune cord nickers!!!.


2 kommentarer:

Petit sa...

Nydelig jente med flotte klær. Så gøy at dere kan være med å påvirke designerne litt... :)

Lotta sa...

Ja det er vedlig gøy når våre innspill blir tatt med i designen og ihvertfall når vi ser at vi hadde rett i våre ønsker;).
Ha en finfin dag!.

 

dreamweaver tracker