tirsdag 5. april 2011

Nydelige Tina Wodstrup


Tina W. kolleksjonen er som alltid vakker, og ja, jeg sier det igjen: det er den fineste kolleksjonen ever!! ( og jeg sier sikkert det neste kolleksjon også for hun overgår stadig seg selv;). Nydelige strikkekåper, vakre stoffer og velour tunikaen på øverste bildet er vel min soleklare favoritt!!!.


Flere bilder kommer senere og de neste dagene skal alt fotograferes så disse vakre skapelsene kan bli tilgjengelige for dere nettkunder også;).


Tina som person er like søt som klærne hun designer og hun sendte oss mail om at hun personlig var på lageret og pakket klær til oss slik at vi skulle få varene fort , fort:).

Ikke rart vi liker henne;).


3 kommentarer:

Anita sa...

Helt utrolig fantastiske klær!!!! Løp og kjøp sier jeg bare... Fyyyy såååå mye fint!!! Og Lotta - du hadde lagt av akkurat det jeg ville valgt selv :) Dessverre så syns jeg at jeg måtte velge bort et par kjoler.... foreløpig da *ler*
Velur tunikaen på første bildet er nyyyyydelig. Røverdatter er kjempefin i den.
Klem fra meg :)

Lotta sa...

såå bra du ble fornøyd med mine valg og du kan jo alltids kjøpe en kjole senere og du;).En kjole her...og en kjole der..så blir a mor så fornøyd;).Amalie har hatt på seg velour tunikaen 3 dager siden fredag.Vasket og tørket fort for jeg synes hun er sååå nydelig i den!!!Bruke masse!!!

Anita sa...

Hihihihiiiii. En kjole her... og en kjole der.... DEN likte jeg .... *fnis*

 

dreamweaver tracker