fredag 13. august 2010

Første nyheter fra Memini
Vi har fått første levering fra Memini og resten er rett rundt hjørnet:).Litt smått og godt til både liten og stor.Alt er lagt ut i nettbutikken:).
Imorgen bærer det til København og motemessen for 10ende gang!.Vi skal rett på møte med Moonkids, som har en fantastisk kolleksjon for våren.Så er det Tina Wodstrup som står for tur,der har vi ikke sett noen bilder så det blir spennende;).Alltid hyggelig å møte Tina og mannen og også hyggelig med et glass hvitt kl 13 på dagen;).
Søndag er det Hollys,Ej Sikke lej, Novastar, Milibe og Rockefella som står for tur.Og innimellom dette skal vi få tid til å titte på diverse merker som GJERNE vil inn i butikken vår.
Blir fortsatt overrasket når det ringer folk som har hørt så mye godt om butikken vår og som gjerne vil ha varene sine her.For det er virkelig ikke slik at de vil ha de i hvilken som helst butikk.Så vi må jo være ganske flinke;).
God regnværsdag til dere!!!.
På lørdag finner dere en høyere og litt tynnere variant av Lotta bak disken, dvs kjære søster Carina som er så snill og stiller opp for oss når vi skal bort:).Ingen kommentarer:

 

dreamweaver tracker